> Фестивалът ще се проведе в периода 14 - 16 септември,

...
> Фестивалът ще се проведе в периода 14 - 16 септември,
Коментари Харесай

В Бургас: Пълнят басейн с изкуство, вместо с вода

>
 

Фестивалът ще се организира в интервала 14 - 16 септември, още веднъж в изпразнения плувен басейн и прилежащи пространства в МКЦ. В програмата ще бъдат показани произведения от български и интернационалните образни актьори в областите видео, съоръжения, снимка и артистични трансформации.

Фестивалното пространство включва закритият басейн с размери 25 х 12,5 метра и множеството по-малки пространства - съблекални, бани, коридори, котелно помещение, стрелбище и други пространства, оформящи самобитен лабиринт.

Произведенията ще бъдат ситуирани в пространствата на басейна и околното пространство. Зрителите ще минават през протичащи се пред тях презентации в определена от тях поредност.

Билети за " Вода " можете да закупите до 31 август на промоционални цени от касата на МКЦ (етаж 2, офис " Касиер " ) на цена 15 лева за целия интервал на фестивала. След това на касата на НХК и на входа в дните на събитието, цена - 10 лева за един ден, 25 лева за трите дни.  

Фестивалът за модерни изкуства " Вода " се провежда и с финансовата поддръжка на Министерство на Културата, Община Бургас, с поддръжката на Art Council Korea, Korea Dance Abroad и Оперативна програма " Спортни Имоти ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР